2015. október 12., hétfő

Milyen a jó #kutyaház ? #kutyaházgyártás

    Milyen a jó kutyaház?

   Ha kutyaház vásárlás előtt állsz,

 javaslom a következő szempontok 

alapján válassz kutyádnak kutyaházat:


    -szigetelt kutyaház legyen

    - tartós anyagból készüljön

    -kutyádnak megfelelő méretű kutyaházat válassz

    -ha éri az eső/hó akkor mindenképpen vízálló tetős kutyaházat keress


Ha spórolni szeretnél akkor válassz olcsó kutyaházat,  ugyanakkor kitűnő minőségű és a fent felsoroltaknak minden szempontból megfelelő kutyaházat csak a a www.joakertben.hu oldalon találsz, a fenti felsoroláson túl még sok hasznos és fontos kutyaház kiegészítővel tudod felszereltetni velük a kutyaházadat, például kutyaház nyitható tetővel ami megkönnyíti a takarítást, szállítást  és a szellőztetést is.

Jó tanács: Nézzél szét nyugodtan a többi honlapon is kutyaházat keresve, többnyire már a honlap is árulkodik, ha arctalan és cím nélküli kutyaházas honlapot találsz, azt kerüld el nagy ívben, mert mi lesz ha tönkremegy a kutyaházad és a név és cím nélküli "kutyaház gyártó"nak majd bottal ütheted a nyomát ugyanakkor az ilyentől számlára se számíts.

Ha többre vágysz mint olcsó kutyaház, fontos számodra a kutyaház  felszereltsége és kényelme azért, hogy a kutyádnak legjobb körülményeket tudd biztosítani akkor látogass el most a www.kutyahazmegoldasok.hu honlapra,  a kutyaház az udvar díszévé is válhat.


A kutyaház készüljön fából mert hőszigetelése jobb, mint a műanyag kutyaházaké, természetes és tartós anyag ha megfelelő felületkezelést kap a kutyaház, tehát a legjobb megoldás a fa kutyaház.

Dönts helyesen a kutyaház méretét illetően, ha nem vagy biztos abban, hogy jó  méretű kutyaházat választottál kutyádnak, akkor keresd fel www.kutyahazmegoldasok.hu honlapot, ahol ingyen kérhetsz segítséget.

Néhány példa a megfelelő méretű kutyaház kiválasztásához:

 50x70cm kutyaház méret:  Tacskó, Palota pincsi, Jack russel terrier

60x80cm kutyaház méret: Spániel, Border collie, Puli

70x90cm kutyaház méret: Labrador, Golden retriever

90x100cm kutyaház méret: Berni pásztor, Komondor, KaukázusiA lényeg a kutyaház méretének kiválasztásában, hogy  ne vegyünk sem túl kicsi sem túl nagy kutyaházat. Akkor jó egy kutyaház ha a kutya meg tud benne fordulni illetve ha télen be tudja a saját test hőjével azt melegíteni.